Relax
10 mei 2026 - Epanomi, Griekenland
Jeetje, alweer vijf dagen geleden voor het laatst een berichtje. Is er niet zoveel gebeurd dan? Ja en Nee. Ja, ik ben aangekomen op de eerste echte stop in Griekenland. Nee, de donderdag grotendeels besteed aan het weer een beetje toonbaar maken van het mannenhuishouden. Schoongemaakt. Opgeruimd. Boodschappen gedaan. Ja, Marianne is aangekomen en vanaf nu reizen we een weekje of drie samen door Griekenland. Nee, we hebben niet heel veel gedaan. Marianne had regen meegenomen uit Nederland, dus daar hebben we vrijdag zo’n beetje de hele dag naar zitten kijken. ‘s-Avonds als troost maar uit eten gegaan. Lekker. Vis, zelf uitzoeken/aanwijzen in de vitrine (geen idee wat we gegeten hebben. Maar wel lekker dus). Zaterdag naar Epanomi gefietst. Niet onaardig maar ook niet spectaculair. Boodschappen gedaan bij de Lidl. Tja. Vandaag (zondag) zomaar wat gefietst. Weeshonden tegengekomen, daar barst het hier van. Ook op de camping. Daar zijn ze redelijk mak en laten zich wegjagen. Onderweg begonnen ze wat agressief te blaffen. De camping, Akti Retzika, is net als Epanomi, niet onaardig, maar ook niet spectaculair. De omgeving idem. Morgen op weg naar de volgende camping. Foto’s? Geen.